top of page

Daglig leder Stein Skedsmo er faglært tømrer og har vært i byggebransjen siden 1988. Vi har lang erfaring med montering av garasjeporter fra Hörmann. Vi selger og monterer garasjeporter av stål fra Hørmann, verdensledene produsent av garasjeporter, til både industri og privat bruk. Dette er tysk toppkvalitet. Velger du et Hørmann produkt, kan du være sikker på kvalitet og sikkerhet. Vi er en autorisert forhandler av Hörmann. Det kan du se mer om her

Rulleporter
Leddporter

De elegante Automatic-leddportene åpnes loddrett. På den måten får du mer plass i og foran garasjen – og holder innkjørselen fri. Leddporter passer alltid – det spiller ingen rolle om garasjeåpningen har rette kanter eller er skrå, eller har en segment- eller en rundbue. Derfor passer denne porten perfekt til rehabilitering.

Vippeporter

Alt taler for originalen: kvalitet og sikkerhet, utseende og komfort, og velprøvd teknologi. I hver eneste Berry-port fra Hörmann ligger det oppsamlet kunnskap fra mer enn 50 års erfaring i hvordan man lager garasjeporter.

Du finner helt sikker drømmeporten til ditt hus i det rikholdige mangfoldet av motiver. Du har alle muligheter.

RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen. 

Du kan parkere rett foran garasjen, og i tillegg er plassen under taket i garasjen fri. Motoren er vedlikeholdsvennlig montert utenfor akslingskonsollen. Start og stopp av RollMatic-porten er usedvanlig myk og støysvak. Dette skåner porten. 

Ta kontakt

Legg igjen kontaktonformasjonen din og en melding til meg hvis du ønsker å vite mer, ta en uforpliktende samtale eller konkrete ønsker du har. Skriv også gjerne hvordan du ønsker å bli kontaktet. 

Tusen takk for din henvendelse. Jeg vil svare deg så fort som mulig.

bottom of page